golfplaten

Golfplaten laten leggen

Wilt u golfplaten laten leggen met een lange levensduur? Bent u op zoek naar een vlotte en nauwkeurige montage? Dan bent u bij JB Dak & Wand aan het juiste adres.
Bij JB Dak & Wand werken we voornamelijk met vezel-cement golfplaten, maar we zijn ook ervaren met de montage van ander type golfplaten. We zijn flexibel en schakelen snel om u van de montage te voorzien die u voor ogen heeft. Onze golfplaten zijn ook verkrijgbaar in veel verschillende kleuren.

Brandveilige golfplaten laten leggen

De golfplaten die wij monteren worden door ons nauwkeurig geselecteerd, waarbij veiligheid natuurlijk van groot belang is. Voor ons betekent dit dat de golfplaten om te beginnen brandveilig zijn. Daarnaast houden we een scherp oog op een aantal andere zaken, om ervoor te zorgen dat u verzekerd bent van golfplaten met een lange levensduur.
Zo zorgen we ervoor dat onze golfplaten roestvrij en ammoniak- en corrosiebestendig zijn. Dit beschermt de platen tegen aantasting, waardoor uw golfplaten voor een lange periode stevig en mooi blijven.
Bekijkt u onze projecten pagina eens om te zien welke golfplaten wij in het verleden al gemonteerd hebben.

Milieuvriendelijke golfplaten

Tijdens de montage van onze golfplaten houden we ten aller tijde rekening met een goede isolatie. Hiervoor hebben we speciale sandwichpanelen. Zo wordt uw stal of pand niet alleen milieuvriendelijker, maar kunt u ook besparen op uw toekomstige gas- en/of energierekening. Ook kijken we samen met u naar de mogelijkheden voor eventuele zonnepanelen bovenop de golfplaten.

Ook kunnen we u bij JB Dak & Wand voorzien van transparante golfplaten, ook wel lichtplaten genoemd. Deze golfplaten zorgen voor een hoge lichtopbrengst en trekken minder warmte aan. Hierdoor blijft uw stal of pand op warme zomerdagen koeler dan normaal.

Wilt u hoge kwaliteit golfplaten laten leggen? En deze nauwkeurig en vlot laten monteren? Neem dan direct contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen. Bel, mail of vul het contactformulier in. Dan zorgen wij voor een spoedige reactie.
Ook kunt u het offerteformulier invullen, om direct een gepersonaliseerd plan aan te vragen.