Damwandplaten

Damwandplaten laten monteren

Wilt u damwandplaten laten monteren door een vakbekwame en betrouwbare partner? Dan zit u bij JB Dak & Wand goed.
Wij zorgen voor een montage op maat. Hierbij kijken we onder andere naar de optimale overspanning van uw damwandplaten. De wind speelt hierin een grote rol. Dit alles verzorgen wij tegen scherpe prijzen.

Damwandplaten laten monteren door JB Dak & Wand

Wanneer u kiest voor een montage door JB Dak & Wand bent u verzekerd van een nauwgezette en kostenefficiënte montage. Ieder project betreft een gepersonaliseerde montage.
De dakhelling is een voorbeeld van een factor waar natuurlijk rekening mee gehouden moet worden. Echter zijn ook de windrichting en het windgebied waarin u zich bevindt van belang. De windrichting heeft namelijk invloed op de richting waarin de damwandplaten worden gemonteerd. De kracht van de wind bepaalt de maximaal toelaatbare overspanning.
Onze vakmannen zijn door middel van hun jarenlange ervaring inmiddels bekend met al deze factoren en zijn zodoende erg flexibel in hun werkwijze.
Bekijkt u onze projecten pagina eens om te zien welke klussen wij in het verleden al hebben afgerond.

Damwandplaten van hoge kwaliteit

Bij JB Dak & Wand hechten we veel waarde aan de kwaliteit van onze producten. Een lange levensduur is voor ons van groot belang. Dit bespaart u namelijk kosten op de lange termijn, en is ook nog eens goed voor het milieu.
Daarnaast is brandveiligheid iets wat voor ons de hoogste prioriteit heeft.

Wilt u uw damwandplaten graag van isolatie laten voorzien? Ook dit is natuurlijk een milieuvriendelijke keuze. Hiervoor hebben wij dan ook een oplossing voor u. Dit zijn de zogenaamde sandwichpanelen. Dit zijn eigenlijk twee damwandplaten met daartussen isolatiemateriaal. Zo bent u verzekerd van een voldoende geïsoleerde schuur of bedrijfshal.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen, mailen of het contactformulier invullen.
Ook kunt u het offerteformulier invullen, om direct een eerste inschatting van de kosten aan te vragen.

gevelbeplating-2