Dakbedekking

Dakbedekking schuur

Bent u op zoek naar hoge kwaliteit dakbedekking voor uw schuur? Wilt deze dakbedekking laten monteren door vakmannen? Dan bent u bij JB Dak & Wand aan het juiste adres.
Bij JB Dak & Wand monteren we een grote verscheidenheid aan dakbedekking voor de agrarische sector, zoals golfplaten, sandwichpanelen, damwandplaten en lichtplaten.

Laat de dakbedekking van uw schuur monteren door vakmannen

Bij JB Dak & Wand beschikken we over jarenlange ervaring wat betreft de montage van dakbedekking. Onze vakmannen zijn flexibel en werken nauwkeurig en kostenefficiënt. Zo bent u vlot voorzien van een dakbedekking van hoge kwaliteit.
Bekijkt u onze projecten pagina eens om te zien welke klussen wij al hebben afgerond.
Bij de montage van deze dakbedekking houden we bij JB Dak & Wand graag rekening met de aanleg van zonnepanelen op het dak van uw schuur. Het milieu is iets waar we ook bij de keuze voor het type dakbedekking rekening mee houden. Bij ons bent u verzekerd van een lange levensduur van uw dakbedekking.

Dakbedekking laten isoleren

Wilt u het dak van uw schuur graag ook meteen isoleren? Dit kan door middel van de zogeheten sandwichpanelen. Dit zijn panelen waar isolatiemateriaal in verwerkt is. Deze panelen zijn uitstekend wanneer u de warmte in uw schuur graag wilt behouden, of in de zomer juist buiten wilt houden. Goed voor het milieu en voor uw energierekening.

Ook zijn we bij JB Dak & Wand ervaren met de montage van lichtplaten. Dit type dakbedekking zorgt voor een hoge lichtopbrengst in uw schuur en trekt minder warmte aan. Het eerste zorgt ervoor dat u minder verlichting nodig heeft op heldere dagen en er zonlicht kan doordringen in uw schuur. Doordat lichtplaten lichter van kleur zijn dan reguliere dakbedekking trekken ze ook minder warmte aan. Dit houdt uw schuur op warme zomerdagen koeler.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op. Bel, mail of vul het contactformulier in voor een spoedige reactie.
Ook kunt u het offerteformulier invullen op direct een eerste inschatting aan te vragen van de kosten en planning.

Dakbeplating-montage-jbdakenwand